Uitgesteld omwille van COVID-19

Tuinfeest voor het hele gezin

Zin in een dagje uit met het hele gezin? Een uitstap met 100% tuinplezier? Boordevol leuke activiteiten? Het kan op het tuinevenement ‘La Fête de Jardins & Loisirs’ in het prachtige provinciaal domein Chevetogne in de Belgische Ardennen.

Op zondag 24 mei 2020 vindt de 18de editie van La Fête de Jardins & Loisirs plaats, een tuinevenement voor klein en groot.

Hier vind je alles voor je tuin, terras, moestuin en het buitenleven. Zo’n honderdtal standhouders verkopen hun kwalitatief hoogstaande producten: bloemen, rozen, planten, fruit, tuingereedschap, tuindecoratie, tuinmeubilair,….

Kom luisteren naar de boeiende tuinlezingen van groenspecialist Luc Noël. Ontdek de prachtige bloemendecoraties in het kasteel. Breng de (klein)kinderen mee voor uren ravotplezier en een dag zorgeloos genieten.

LEUKE PRIJZEN TE WINNEN
Je gaat ook niet met lege handen naar huis. Er zijn heel wat leuke prijzen te winnen! Waag je kans en wie weet win jij wel een robotmaaier van Robomow of Gardena!

>> KOOP JE TICKETS HIER

Lees verder onder de foto’s.

KINDERPARADIJS
Ben je tussen 8 en 12 jaar, dan kan je meedoen aan een gratis tuinwedstrijd waarin je je groene vingers kan tonen tijdens allerlei leuke doe- en denkproeven! Daarnaast kunnen kinderen hun hartje ophalen in 10 spectaculaire speeltuinen, goed voor uren ravotplezier! Het rode treintje is dan weer een belevenis op zich.

PRACHTIG DOMEIN
Chevetogne is gelegen in één van de mooiste heuvellandschappen van de provincie Namen – tussen Rochefort en Ciney – en daarom alleen al een uitgelezen bestemming om een bijzonder aangename dag door te brengen in het gezelschap van familie en vrienden. Dit domein van 550 hectare is een ode aan de natuur en de tuinen. Ontdek de landschapstuin, de woodland garden, de geneeskrachtige plantentuin, de braamstruikentuin,… Liefst 12 thematuinen wachten op jou!

Naast de vele wandelroutes kan je ook minigolfen, voetballen, tennissen en zwemmen. Voor de romantische zielen zijn er leuke boottochtjes. Vergeet ook je natuurkennis niet bij te spijkeren in het museum!

Lees verder onder de foto’s.

PRAKTISCHE INFO

Wat? La Fête de Jardins & Loisirs

Wanneer? Donderdag 30 mei 2019 van 10–18 uur

Waar? Provinciaal Domein Chevetogne, 5590 Chevetogne (Provincie Namen)
E411 Namen – Luxemburg, afrit 22

>> KOOP JE TICKETS HIER